A Way of Life

Hello ladies.

Iiiih jag ger mig på bloggandet igen! Började blogga tidigare i år och fullkomligt älskade det. Tyvärr la jag det åt sidan för att prioritera annat i mitt liv, nu längtar jag dock tillbaka allt för mycket till denna hobby och ser ingen anledning till att inte blogga. Jag ska ta mig tid att återuppliva Vixs igen. Detta är en livsstilsblogg med präglad av skönhet, mode, karriär, fest, träning och allt som hör mitt liv till!

Välkomna!

xx /V

Här har ni mig! Denna bild är från julfesten förra veckan som jag var med och arrangerade åt reklambyrån där jag jobbar.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>