Shanghai-sister

Chai! (Mitt nya universal ord för det mesta, fungerar utmärkt som hälsningsfras).

3:e advent idag och onekligen dags att att ta ett snack med min kära syster Bella. Vi har en Skype-date inbokad kl 13.00 och det ska bli fantastiskt härligt att se henne och höra hennes röst. Hon bor sedan augusti i Shanghai och pluggar ”Chinese Law”… Ganska hardcore tycker jag, men också väldigt smart för om några år kommer hon att vara svensk toppjurist inom affärsvärlden och kommer utan tvekan kunna göra business med även kinesiska klienter.

Jag och mamma ska åka och hälsa på henne nu efter nyår. Vi är borta 2/1-18/1 och kommer att besöka Shanghai, Peking och Guillin. Peking har jag redan varit i och det är grymt så det ser jag verkligen fram emot också. Utöver alla otroliga kulturella sevärdheter minns jag att de hade rätt coola klubbar också… Kineser är inte direkt kända för att dansa särskilt vilt, men på klubben Banana Club hade de ett dansgolv som åkte upp och ned vilket fick kineserna att röra på sig lite grann i alla fall haha..

Nu väntar syrran!

xx /V

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>