Sunday workout!

Hello!

Jag är just hemkommen från gymmet och känner hur hela kroppen sprudlar av endorfiner! Tränar på ett litet gym här på Lidingö där jag bor och det var bokstavligen inte en kotte där så jag kunde köra på helt för mig själv vilket var megaskönt!

Nu är det också dags för mitt välkända söndagsspa. Jag brukar spa:a till det här hemma och pyssla om mig med diverse hemmabehandlingar. Ikväll blir det:

– Hårtvätt (lyxigt va? ;))

– Hårinpackning

– Kroppspeeling

– Bryn- + fransfärgning

– Ögonbryns-noppning

– Ansiktsmask + kylande ansiktsmask

– BUS-insmörjning

Kommer att känna mig som en prinsessa när jag är klar och kan räkna med att börja veckan på topp.

Nighty. xx /V

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>