Make it til’ you make it

En sak som inte kommer att ta lång tid för er att förstå är att jag är en skönhetsjunkie, och kanske inte särskilt diskret med mitt lilla beroende. Jag är kär i allt som har med skönhet och kroppslig estetik att göra. Om jag inte hade haft större planer och ambitioner för mig själv och min karriär hade jag inte bangat att bli Makeup-artist. Speciellt smink är en sak inom skönhetsområdet som jag fullständigt avgudar. Finns alltid något nytt att lära och något nytt att testa. Föredrar dock att ”keep it simple”, eller åtminstone få det att framstå som att man bara vaknat upp och ser amazing ut trots någon halvtimmes touch-up!

Idag ger jag er 6 tips till bättre hy:

– Var nogrann med rengöring morgon och kväll.

– Återfukta och behandla med produkter anpassade för din hudtyp.

– Drick tillräckligt med vatten! Det återfuktar huden innefrån.

– He en bra kosthållning! Undvik halvfabrikat, raffinerat socker, mättat fett, transfett etc.

– Motionera! Ha en god fysik och träna regelbundet.

– Sov! Se till att få minst 7-8 h per natt.

Jag vill understryka att hur dyra och fancy hudpodukter du än använder är det nästintill omöjligt att få perfekt hy utan att ta hand om kroppen. En bra hy kommer oftast innefrån, dock självklart i kombination en ”grund-rutin” utifrån. Jag anser outstandning att punkten med kosten är den som är svårast för de flesta att hålla. Lustigt nog är det just denna punkt som har minst vetenskapliga belägg på att den påverkar hyn, men är vi inte ganska ense om att man alltid får kass hy när man ätit lite väl onyttigt??

xx /V

 

 

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Make it til’ you make it

    • Vilken fin fråga Nathalie, mitt svar är att vara lycklig och nöjd med den jag är resten av livet ut :)
      Saker som kan bidra till detta är att jag kommer att fortsätta ta hand om mig själv på bästa sätt, hitta en prins, få karriären att skjuta i höjden och bli otroligt framgångsrik, några kids på det och planen är kirrad! :) Vad är din dröm?

      Kram V

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>